BIDDAGDIENST CGKV SURHUISTERVEEN LEVERT € 1.250 VOOR UMOJA RADIO, WIJ ZIJN U DANKBAAR


Tijdens de biddag dienst op 9 maart 2016 in de christelijke Gereformeerd Kerk Vrijgemaakt in Surhuisterveen is er een collecte gehouden voor het werk van Umoja radio. Aansluitend aan de dienst werd er een presentatie gehouden over dit werk.
Het was een dag om te genieten van de Afrikaanse muziek die gezongen werden door de Congolese broeders. Bijzonder in deze dienst was de collectes om het werk te steunen. Er moet een mengpanel gekocht worden voor Umoja radio om de radio nog langer te laten draaien. Dit omdat de instrumenten die nu worden gebruikt niet lang kunnen volhouden. De risico bestaat dat het werk opeens stil kan staan.......
De collectes hebben een mooi bedrag van € 1.250 opgebracht. Dit alles te danken aan de broeders en zusters van de Christelijke gereformeerd kerk vrijgemaakt van Surhuirsterveen. Zij hebben hun harten open gezet om hun gaven te doen voor het werk van de Heer Jezus. Wij zijn een iedere dankbaar en blijven bieden dat de Heer verdubbelt waar dit geld vandaan kwam. 
De mengtafel opzichzelf kost bijna € 6.000 en wij zijn nog op weg. 
Wilt u ook een steuntje bijdrage, dan kan het ook via Umoja radio rekeningnummer: IBAN: NL67INGB0006538845 op naam van Stichting Umoja Radio.

Abonneren op onze nieuwsbrieven voor € 6,00 per maand en steunt u daardoor ons werk via bovenstaande rekeningnummer. Stuur een mail naar info@umojaradio.nl met het onderwerp " nieuwsbrief". Binnenkort beschikken wij over een ANBI statuut. 

Reacties