CHRISTENDOM LIGT IN HET HART

Geachte lezers van deze Blog, vanaf vandaag starten wij de evangelie te verkondigen via deze weg zodat onze Nederlandse medemensen ook de genade van God in onze leven als christenen kunnen meemaken en hun harten draaien op deze evangelie.
Wordt gezegend als u deze artikelen leest in Jezus naam. AMEN

CHRISTENDOM LIGT IN HET HART
Het geheim achter de toepassing van het geloof in het leven van een ware christen met de boodschap CHRISTENDOM ligt IN het hart. Het "geloof is te vergelijken met een hemelse munt. Hoe meer munten je hebt hoe meer je de dingen van boven kunt kopen.
Geloof komt op een natuurlijke manier.
We willen weten van de trouw en de betrouwbaarheid van God. Als u aandacht aan Gods besteedt, vind je dat het geloof spontaan komt en dat het van natuur is." Met andere woorden, er is geen manier waarbij christenen kunnen beweren te geloven zonder de geest van de Here Jezus hun te leiden op het woord van God.
Hoe meer je je gedachten met Gods woord voedt, des ter meer het geloof op God. Alles wat je doet dat niet uit je hart komt, wordt ook niet  beloond door God omdat het niet vanuit je hart komt. "Geloof is van iemands hart en zonder geloof kun je God niet behagen. God is onze beloner, alles wat je doet dat niet vanuit je hart komt, komt ook niet van God."

Dit is een klein begin van dit woord CHRISTEN.

Binnenkort behandelen wij in brede  "HET CHRISTENDOM IS NIET EEN RELIGIE MAAR DE RELATIE DIE WIJ HEBBEN MET GOD" 

Auteursrecht: je mag de inhoud hiervan delen
Wel aangeven waar het vandaag komt, aangezien wij geen andere doel hebben "Evangelie verkondigen"

Geschreven door :
Emanuel Mchimbwa

Reacties